søndag 11. november 2012

Kvinnfolk i blesten :))


I långe tide har eg og Malene planlagt at vi skal ha oss ein  lange gode padletur og verkele kose oss minst ein heil dag....Men kvargang ho e her heime så e det enten ei helg med tusen andre ting som må prioriterast eller så bles det storm og regna trollkjerringa. Blir liksom ikkje den heilt store kosen i slikt veir. Men det ser ut som at vist vi skal på tur i lag så må vi berre "blåse" i veire.Så idag la vi utpå i relativt sure forhold. I bygene bles da ganske so godt,så dissa farkostane våre var ikkje heilt enkle å handtere ;) 

         
           ......men smilet var på plass idag var det heilt greit å berre snuse litt på desse bølgene ut i fjorden , men ein vakker dag når vi (eg ) blir litt tøffare kan vi ta turen uti å "kose" oss i dei ...vise ikkje på bilde då at dei faktisk e ganske store ;) var og ganske bra straum i sundet her så vanskeleg å få ta bilder og styre samtidig :PGår ditta bra då......???

Dårleg sikt mot Brurastakken idag
 
                      fekk god bør innat vikja,det var faktisk ganske skøy       Frisk og fin tur,naglebet å kalde kjaka.Masse dårlege bilde,men du verden kor kjekt :))

6 kommentarer:

 1. Tøffe damer! :) Ikkje berre berre å padle i slik vind, og det er ei skikkleg utfordring å ta bilde attme'

  SvarSlett
 2. Det så både frisk og herlig ut:)) dårlig vær er aldri en hindring:)) må jo være mottoet til oss som bor på sunnmøre:))

  Nyt uken og livet:)

  SvarSlett
 3. Svar
  1. I dag har det vert litt sol og nesten flatt hav, e so typisk....!!! Men hadde no ein fin tur vi lell ;)

   Slett
 4. Når ein er godt kledd og nær det våte element likavel, gjer da ikkje so mykje om da e litt surt, kjekt å komme seg ut i dårleg veir òg. Artige bilder, og stilige fargekontrastar på nokre..

  SvarSlett
 5. åååå nå fikk jeg lyst å dra ut på en padletur... Ikke så lett å ta gode bilder i slikt vær, men synes bildene likevel fikk fram stemningen på en veldig god måte :-))

  SvarSlett