lørdag 23. februar 2013

Litt meir padling .


Føremiddagstur til Heggøyna.
Blikkstille hav,
god glid :)
kobbeplask...

 .....og kobbe"jakt"


sånn ser fiskane meg :D also bilde tatt 
med kamera under vatnet :P det kjekke (noko av det) med
å padle om vinteren
er at sjøen e så klar,masse
fint å sjå på botnen nusse,nuss...


 sol og blått,da lika vi  :)) kom akkurat igjennom idag4 kommentarer:

 1. Ååååh, jeg liker det jeg ser!:-) Jeg skulle så gjerne vært mer aktiv her inne på blogger, men det er relativt hektiske dager p.t. Disse bildene dine falt sånn i smak:-) Vi har vært på tur idag vi også. For første gang har vi vært far, mor og lillebror:) Kjempetur. Jeg skal legge ut bilder etterhvert! Kjekt å se aktivitet, Marit!

  Fortsett fortsett:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt du lika !:) Har hatt ferie no ,så då blir det meir tid til både tur og blogging. Nydelige daga,iallefall dei siste.
   Gleder meg til å sjå bilder frå turen dåkkas:))

   Slett
 2. Vi var i Heggøyna laurdag ettermiddag og lurte litt på om det dukka opp noko "kjentfolk" undervegs. :) Kobbene såg vi lite til, men for ein herleg dag og helg for padling! kva kamera er det du stikk i havet? Har du vasstett eller stoler du på huset til speilrefleksen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja,eg tenkte meg nesten at de var på padletur utover ,ei sleke nydeleg helg. Vi har som oftast litt tidspress,har ei som venter heime,eller ein anna plass,så blei ein snartur ut og innatt :)
   Har vasstett kompaktkamera,lumix Panasonic dmc ft3. Kjekt på padletura,men e jo ikkje samme kvalitet å bilda som med speilrefleksen.

   Slett