lørdag 29. juni 2013

Rulla til Johnny`n

Her e den sjølvlærte rulla til Johnny`n.
Rundt og rundt og so gjekk da litt "sjaise" på slutten ;)


3 kommentarer:

  1. WOWO WOW WOW! Kult med sjølvlært rulle! OG GRØNNLANDSÅRE DÅ! :)Eg er SÅ IMPONERT! Må komme meg te Atløy på padlings snart. Tips til Johnny: Veldig bra!På den siste som skar seg litt så fekk du litt mindre dreisen med åra frå starten og å ville du opp med hovudet først. Om du klarar å foksere på hovudet til slutt opp uansett å går det betre! Då har du og mykje betre balanse NÅR du kjem opp, slikat du ikkje tjuvstartar på neste rulle. Om du ikkje kjem opp på første forsøk, så har du faktisk nok luft til å legge overkroppen fraover kajakken att og begynne på nytt! HEIA HEIA!

    SvarSlett
  2. http://qajaqrolls.com/2010/02/butterfly-roll.html Sjekk linken tile in variant av rulla. Kanskje freistar det og prøve denne også? Ikkje så vanskeleg, og veldig god for å øve inn kroppsbevegelsen i rulla. Eg strevar no med å lære meg rulla "på den andre" sida, men veldig kjekt at det sitt godt på godsida i alle fall.

    SvarSlett
  3. Han e heisen og gjer seg ikkje før han klara da ;) snart e da vel min tur..... ,men e ikkje so glad i å ha haue for lenge under vatn,og da trur eg eg må skal dette innlærast :P

    SvarSlett